Stúdióközpont és Irodaház Budafokon

Média Center Campona

Hány parkoló hely van?

A mélygarázsban 133 parkolóhely található, az épület közvetlen bejáratánál több mint 50 és az épület közvetlen környezetében a Campona és a TESCO mögött további több száz. Minden bizonnyal mindenki tud majd parkolni aki nálunk dolgozik és hozzánk érkezik!

Gyakran Ismételt Kérdések

A következőkben megpróbáltunk összeszedni olyan kérdéseket és válaszokat, amik sok emberben felmerültek és már megválaszoltuk őket. Mégis fontos, hogy mindenki láthassa őket. Másrészről jobb egyszer megválaszolni minden feltett kérdést...

Lesz-e óvoda?

Az RTL Klub  PR osztálya és a XII. kerületi Önkormányzat folyamatos tárgyalásokat folytat egy óvoda kialakításáról, így remélhetőleg hamarosan biztosan állíthatjuk: lesz óvoda.

Lehet-e hűteni télen?

Igen. A 4 csöves fan-coil rendszernek köszönhetően MINDEN EGYES iroda külön vezérelhető és temperálható évszaktól függetlenül. Így extrém esetben nyáron is lehet fűtés üzemmódra és télen is légkondicionálásra kapcsolni.

 

 

 

Tényleg lesz helikopter leszálló?

Igen. Helikopter leszálló hely lesz kijelölve az épület mellett a 4-es stúdió és a vasúti sinek közötti területen, ahová így sürgősséggel mostantól le tud szállni a helikopteres egység.

 

 

Mennyire biztonságos az épület?

A TRIMEX Security 11 embere folyamatosan őrzi az épületet járőrökkel és biztonsági pontokon felállított őrhelyek segítségével. Munkájukat 128 kamera, egy intelligens betörésvédelmi rendszer és az épület beléptetési rendszere segíti. Kétség kívül ez lesz a legbiztonságosabb irodaház ma Magyarországon!

 

 

Milyen az áramellátás?

Az RTL Klub áramellátása olyan extrém esetekre is fel van készülve, amikkel máshol még nem számolt senki. Az áramellátás többszörös túlbiztosítása lehetővé teszi, hogy a ház akkor is csaknem zavartalanul működjön és a szünetmentes áramkörök üzemeljenek, mikor már mindenhol máshol a városban leáll minden.