Stúdióközpont és Irodaház Budafokon

Média Center Campona

Az alábbiakban azokra a rendkívüli tényekre és adatokra hívjuk fel a figyelmet, ami kimondottan erre a projektre volt jellemző az érdekesség kedvéért...

Az első naptól a 387-edik napig csaknem ezer ember dolgozott a házon. Minden nagyobb cég a városban így vagy úgy kapcsolatba került az építkezéssel, amit a szakma érdeklődése kísért.

A ház színeinek kiválasztására egy neves festőművészt kértünk fel, aki tanácsokkal látta el a főépítészt és a kivitelezőket a homlokzat és a belső terek kialakításánál.

Aki ismeri, tudja, hogy az RTL folyamatosan fejlődésben és mozgásban van a műsorpolitika szerint, amit a háznak követnie kellet. Ez okozta, hogy egy év alatt csaknem 100 alaprajzi változtatás történt egészen az utolsó hetekig...

A kivitelező Swietelsky Rt. mindvégig feszített tempóban dolgozott, hogy minden változtatás és felmerült új igény ellenére időben beérkezzen a projekt.

Két stúdiót a stúdió tervezői acél tartó rácsszerkezettel láttak el, ami megfelelő know-how nélkül kivitelezhetetlen, éppen ezért még ma is titkos a tervek alapjául szolgált "Grid Könyv"!

Grandiózus számok

Rekordidő, rekordfeladat

"Amőbaház"

Művészeti Vezetés

A „titkos” Grid

Érdekességek