Stúdióközpont és Irodaház Budafokon

Média Center Campona

Azon túl, hogy az épület magas standardok szerint épült és minden kényelmi irodai szolgáltatást biztosít (4 csöves légkondicionálás, beléptető rendszer, automata épület felügyelet, integrált IT hálózat, álmennyezet, álpadló, stb) álljon itt néhány extra szolgáltatás.

Mit tud a HÁZ?

Egy hírstúdió és három további stúdió, köztük a Barátok közt produkcióra speciálisan tervezett stúdió kap helyet az épületben összesen 2671 m2-nyi területen. A  legnagyobb stúdió egyedül 1439 m2!

További információ a szolgáltatásról:

E-mail: battha_endre@RTLKlub.hu

Stúdiók

Az épület alagsorában kapott helyet az étterem, ahol melegkonyha várja ebédidőben a itt dolgozókat, egy büfé (ami estére „kocsmává” alakul) pedig gyakorlatilag mindig nyitva áll.

További információ a szolgáltatásról:

Büfé + PUB + étterem

A konditeremben a legmodernebb TechnoGym gépek új generációja biztosítja a ház lakóinak kikapcsolódását és regenerálódását, amely ingyenes szolgáltatás lesz az RTL dolgozóinak.

 

 

Konditerem

A 7. emeletem VIP tárgyaló készül egyedi kialakítással, ami tárgyalásokra és vendégek fogadására nyújt exkluzív megoldást. A pinceszinten vetítő terem áll rendelkezésre a sajtó és más érdeklődők fogadására.

 

VIP / Board Room + Screening Room